Simidec

Simidec-2000Un nume pe piata amenajarilor si decoratiunilor interioare: SIMIDEC 2000. Prezenta pe piata incepand cu anul 2000, firma noastra desface din stoc si la comanda o gama foarte variata de covoare din lana si sintetice, carpete, traverse, antiderapant, lenjerii pat, paturi, pilote, perne, in peste 300 de modele si culori. Daca v-ar placea sa aveti un covor unic, facut special pentru gusturile dvs., care sa reprezinte o floare, o forma geometrica, un desen abstract sau orice alt model, acum acest lucru este posibil datorita furnizorilor nostri, care va pun la dispozitie cele mai noi modele si tehnologii ce pun in evidenta farmecul oricarei incaperi.

Produsele noastre pornesc de la modele potrivite atat interioarelor rustice, cat si celor moderne si contemporane, in acord cu ultimele tendinte in design-ul interior actual. Asiguram dimensiuni si culori la comanda, conform catalogului, precum si transportul produselor noastre la orice adresa din Bucuresti si imprejurimi.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, satisfactia clientului fiind obiectivul nostru prioritar, iar angajatii nostri actioneaza decisiv in acest sens.

Va propunem o gama variata de produse care intrunesc toate necesitatile casei dvs., cum ar fi: luminozitatea, designul, formele elegante si rafinate, liniile stilizate si finisajele de calitate intr-un tot capabil sa creeze placerea de a trai intr-o casa.

Produsele aflate in magazinul nostru va sunt prezentate de catre specialistii nostri tocmai pentru a satisface cerintele dumneavoastra in incercarea de a transforma orice ambient intr-un loc unic si inovator, in armonie cu conceptia decorului. Pentru o durata de viata indelungata sunt foarte importante nu doar materialele din care sunt confectionate produsele, dar si modalitatea de ambalare si transport, precum si modul de intretinere in timp.
Acordam o atentie deosebita tuturor tipurilor de clienti, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, in sprijinul carora venim cu o gama variata de produse la comanda, in dimensiuni speciale etc.

Magazinul Victoria, Bucuresti.
Calea Victoriei Nr. 17, etaj 1, zona amenajari interioare.
Telefon: 0721051077 dna Tasica Paiusi
SIMIDEC 2000

Powered by Schimb de trafic. Realizat de Site ieftin