SIMIDEC 2000

covoare+bucuresti copy3

Un nume pe piata amenajarilor si decoratiunilor interioare: SIMIDEC 2000. Prezenta pe piata incepand cu anul 2000, firma noastra desface din stoc si la comanda o gama foarte variata de covoare din lana si sintetice, carpete, traverse, antiderapant, lenjerii pat, paturi, pilote, perne, in peste 300 de modele si culori. Daca v-ar placea sa aveti un covor unic, facut special pentru gusturile dvs., care sa reprezinte o floare, o forma geometrica, un desen abstract sau orice alt model, acum acest lucru este posibil datorita furnizorilor nostri, care va pun la dispozitie cele mai noi modele si tehnologii ce pun in evidenta farmecul oricarei incaperi.

Produsele noastre pornesc de la modele potrivite atat interioarelor rustice, cat si celor moderne si contemporane, in acord cu ultimele tendinte in design-ul interior actual. Asiguram dimensiuni si culori la comanda, conform catalogului, precum si transportul produselor noastre la orice adresa din Bucuresti si imprejurimi.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, satisfactia clientului fiind obiectivul nostru prioritar, iar angajatii nostri actioneaza decisiv in acest sens.

Va propunem o gama variata de produse care intrunesc toate necesitatile casei dvs., cum ar fi: luminozitatea, designul, formele elegante si rafinate, liniile stilizate si finisajele de calitate intr-un tot capabil sa creeze placerea de a trai intr-o casa.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by Schimb de trafic. Realizat de Site ieftin